fbscript

Toimitusajat

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 2-14 päivää. Lähetämme useimmat tuotteet heti tilauksen saatuamme, jolloin ne ovat sinulla 2-3 päivän kuluessa tilauksestasi. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme tai tuotteen ollessa tilaustuote, kestää toimitus yleensä 2-4 viikkoa. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Toimitus- ja maksutavat

-Matkahuollon Lähellä- ja Bussipaketti, toimituskulut vain 6,00€ (Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg, maksimimitat 80 x 80 x 80 cm, maksimipituus kuitenkin 150 cm). Mahdollinen maksutapalisä, bussiennakkomaksu 4,00€ lisätään toimituskulujen hintaan. Paketit, joiden paino ylittää 30kg tai maksimimitta ylittää 150 cm toimitetaan aina Matkahuollon omaan toimipisteeseen. Toimitamme kaikki tilaukset luotettavasti Matkahuollon kautta. Paketti on yleensä noudettavissa lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä Matkahuollon tai lähikaupan toimipaikasta. (mm. Siwa, Valintatalo, Euromarket) -Nouto myymälästämme, hinta 0 €. Voit maksaa tilauksesi noudon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto myymälän aukioloaikoina. Myymälämme osoite on: MilGear Finland Isokatu 56 90100 Oulu HUOM! Emme lunasta bussiennakkolähetyksiä eli kaikki palautukset täytyy lähettää ilman maksuvaatimusta. Lähetämme sähköpostilla paketin lähetystunnuksen lähetyksen seurantaa varten (www.matkahuolto.fi). Mikäli et vastaanota lähetystunnusta, voit tiedustella sitä sähköpostitse.(asiakaspalvelu@milgear.fi). Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MilGear Finland toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oyj y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. Klarna: Klarna Lasku mahdollistaa tuotteiden tilaamisen käyttäen tietoja, jotka sinulla on aina mukanasi. Et maksa mitään ennen kuin tuotteet ovat saapuneet sinulle. Klarna Laskulla saat 14 päivän maksuajan tilauksellesi. Klarna Laskun maksutapalisä on 3,50€. Klarna Tili mahdollistaa tilauksesi maksamisen osissa. Voit itse päättää minkä verran kuukaudessa maksat.

Hinnat

1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on yrityksen hinnastossa osoitteessa http://www.milgear.fi. Voimassaoleva hinta on ilmoitettu euroissa (EUR) sisältäen arvonlisäveron. Yritys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. 

2. Tilauksiin lisätään toimituskulut sekä mahdollinen maksutapalisä (bussiennakkomaksu) Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomen alueelle. Toimitamme myös tuotteita Euroopan alueelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@milgear.fi Varaamme oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas. Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan) tai tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta. Kyseisiä tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa.

Tilauksen sitovuus

a) Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse (asiakaspalvelu@milgear.fi) tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

b) Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun yritys on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

c) Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa.

d) Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei yrityksellä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa kuitenkin viimeistään 2kk aikana yritykselle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@milgear.fi tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla. Virheellinen toimitus palautetaan kuluitta yrityksen antamien ohjeiden mukaisesti Matkahuoltoa käyttäen. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. (kts. lisätietoja Reklamaatio / Palautus)

Ylivoimainen este (Force majeure)

Yritys ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muut ehdot

Tilaajan täytyy olla 18-vuotta täyttänyt tai hänellä on oltava huoltajan lupa tuotteiden tilaamiseen. Tilaaja hyväksyy nämä ehdot vahvistaessaan tilauksen.

Muuta

MilGear Finlandilla on oikeus muuttaa näitä ehtoja halutessaan.